Yritys

Studio Zenanan tarina

Studio Zenana Hollola sai alkunsa vuonna 2015 kahden naisyrittäjän halusta laajentaa toimintaansa Lahden keskustan perinteisestä Naisten Liikuntakeskus Zenanasta Hollolaan. Alun jälkeen kahden toimipisteen pyörittäminen omin voimin osoittautui kuitenkin odotettua suuremmaksi haasteeksi ja perusteellisen harkinnnan jälkeen he tekivät päätöksen keskittyä Lahden toimipisteeseen.

Hollolan liiketoiminta siirtyi 2017 Elina Laineelle, Zenanassa työntekijänäkin toimineelle ja pitkään liikunta-alalla monipuolisesti vaikuttaneelle ohjaajalle. Elina näki Hollolassa mahdollisuuden luoda itselleen unelmien työpaikka sekä ohjaajakollegoilleen mahdollisuuden tehdä ryhmäliikuntaohjaajan työtä arvostettuna tiimin jäsenenä ja ammattilaisena kukin omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Vaadittiin hieman hienosäätöä, jotta tiimin jäsenet löysivät oman paikkansa ja omannäköisensä tunnit. Olemmekin Zenanassa ylpeitä siitä, että kaikki ohjaajamme ovat, paitsi valloittavia persoonia, myös liikunnan alan ammattilaisia. Zenanassa on perinteisesti myös oltu mukana kouluttamassa oppisopimuskoulutuksella liikunnan ammattilaisia jolloin saadaan paras mahdollinen startti alalle. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa turvallista, tehokasta ja tarkoituksenmukaista ryhmäliikuntaa!

Studio Zenanan toiminta-ajatuksena on seurata tiiviisti ryhmäliikunnan trendejä ja muokata niistä sopiva tarjonta Hollolan ja Lahden seudun ryhmäliikunnasta kiinnostuneille miehille ja naisille. Trendikkyys tuo kivan mausteen perusryhmäliikunnan joukkoon. Toinen vahva toimintaperiaate on tarjota monipuolisesti ryhmäliikuntaa tanssin ja fiiliksen, toiminnallisuuden, hikisen ja vauhdikkaan, kehon ja mielen sekä senioriteeman ympärille rakennetun tuntivalikoiman puitteissa. Ekologisuus ja paikallisuus ovat kolmas toimintaperiaate ja tätä peilataan mm. hankintoja tehdessä.

Studio Zenanassa meillä on vahva usko siihen, että tulevaisuudessa tarvitaan laadukkaita palveluja tarjoavia hyvinvointistudioita. Intiimiys ja pienikokoinen, hyvään palveluun sekä asiakaslähtöisyyteen panostava studio on suurien liikuntakeskusten ja kansainvälisten ketjujen jälkeen seuraava trendi. Asiakkaat haluavat tulevaisuuden studiolta yksilöllisyyttä, nopeaa päätöksentekoa, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä, aitoutta ja paikallisuutta. Häpeämätön tavoite onkin olla ammattimaisin, laadukkain, kiinnostavin ja yksinkertaisesti paras ryhmäliikunnan palveluntarjoaja Lahden ja Hollolan alueella.

Elaine Oy

Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Puh. 050 911 5265

elina@zenanahollola.fi

Y-tunnus 2820115-4