Koronatiedote

Päivitetty 15.5.2020

Olemme tulleet poikkeusoloissa siihen pisteeseen, että on aika avata ovet jälleen hallitusti ja porrastetusti myös jumppaajille. Tulemme heti tiistaista 5.5.2020 alkaen avaamaan asiakaspaikkoja sallitut 9 + ohjaaja. 1.6. lähtien rajoitukset sekä sisä- että ulkotiloissa höllentyvät vielä tästäkin ja voimme nostaa tuntien kapasiteettia 20:een. Teemme kaikkemme turvallisen harjoitteluympäristön varmistamiseksi, siihen tarvitsemme hieman myös sinun apuasi.- Varaathan paikkasi tunneilta, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Tunneille otetaan 9 asiakasta, minimimäärä tunneille edelleen 3 varausta.


- Koska paikkoja on pieni määrä, pyydämme että otat huomioon muut jumppaajat ja varaat yhden tunnin kerrallaan. Näin toimimalla mahdollisimman moni pääsee halutessaan osallistumaan tunneille. Online-treenit ovat edelleen käytössäsi ja studiotunnit kuvataan suljettuun FB-ryhmäämme.


- Zenana Kärkölän tunnit alkavat jälleen 1.6.


-Suihkut ja sauna on poissa käytöstä


- Lapsia ei toistaiseksi saa tuoda mukana treenin ajaksi


- Tunnit ovat poikkeuksellisesti 45min mittaisia. Tuntien väleissä on näin 15min, jona aikana edellisen tunnin treenaajat poistuvat. Seuraavan

tunnin osallistujat odottelevat kiltisti vuoroaan oven takana.


- Sisäänkäynti tunnille tapahtuu normaalisti vastaanoton kautta, ulos mennään takaovesta. Näin rajoitamme lähikontakteja studion tiloissa.

Tavarat tuodaan tästä syystä treenin ajaksi saliin.


- Mikäli mahdollista, käytä ostoksia tehdessäsi ensisijaisesti verkkokauppaamme.- Tämä on varmasti itsestäänselvyys: mikäli et ole täysin terve, ethän tule paikalle lainkaan, vaan jäät kotiin lepäämään.


- Saapuessasi pese kädet


- Tunnille leimaaminen tapahtuu joko vastaanotossa tai ohjaajan mobiililaitteella. Vältämme myös leimaustilanteessa lähikontaktia.


- Mikäli lähipiirissäsi on koronavirustartunnan saanut, pidäthän 14 vuorokauden välin ennen palaamistasi treenaamaan


- Oman jumppamaton käyttö/lainamaton suojaaminen on nyt ensiarvoisen tärkeää


- Omaa kasvomaskia saa ilman muuta käyttää tunneilla


- Suojaa muita yskimällä/aivastamalla kyynärtaipeeseen/hihaan

- Mikäli sinulla on kysyttävää mm. korteista, olethan meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse

Suljettu Facebook -ryhmä on edelleen avoinna asikkaillemme ryhmäliikuntatunteja varten. Pääset sinne tätä linkkiä pitkin. Ryhmään on tervetulleita kaikki, joilla on voimassa oleva kortti Zenanaan. Ryhmään pääsee myös maksamalla kuukausimaksu 19€ verkkokaupassamme, pääset sinne tätä linkkiä pitkin