"Moikka! Tyttö on nyt käynyt kolme vai neljä kertaa faskiavenyttelyssä, ja kuukauden ajan venytellyt alakroppaa fyssarin ohjeiden mukaan. Viime viikonloppuna pelasi kokonaiset 45min maalissa (pientä kipua vain polvessa, ei kipuillut jälkeenpäin eikä turvonnut!) ensimmäisen kerran sitten viime kesäkuun! Aika mahtavaa!��Joten valtavan kokoinen KIITOS
kun olet tämän(kin) mahdollisuuden tuonut meidän kylälle! ❤

- Anonyymi palaute


"Varoitus! Seuraava teksti voi olla hiukan ylitsevuotavaa, mutta en halua pitää näitä ajatuksia vain omana tietonani. ��

Ensinäkin on upeaa nähdä rohkeita ihmisiä, ketkä ovat uskaltaneet lähteä yrittäjyyden polulle.
Halusin sen mainita sillä minä, monien muiden joukossa, arvostan rohkeutta, tehdä sitä mitä rakastaa.

Elina Laine on tehnyt upean kokonaisuuden Zenanasta. Zenana Hollola Ei ole vaan pystyyn rakennettu yritys, vaan se on rakkaudella rakennettu, sen voi tuntea heti eteisessä, kun on menossa tunnille.

Minä olen vielä alku syksyllä ollut liikuntaa inhoava sohvaperuna. Rakas ystäväni auttoi minut sieltä sohvalta ylös ja opetti minut pitämään liikunnasta. Ensimmäinen treeni oli 20min kävelyä ja olin jo seitsämän minuutin kohdalla luovuttamassa. ��
Se sohvaperuna aika oli aika surullista, sillä se vie pikkuhiljaa ilon elämästä. Missään kohtaa en ole ollut niinkään pahoillani pulleasta ulkomuodostani (jos joku nyt käy katsomassa mun profiilin, niin kuvista on hetki aikaa) vaan enemmänkin omasta terveydestä, jaksamisesta ja ilon hiipumisesta.

Olen nyt tämän puolen vuoden aikana päässyt näkemään miten arvokas työ liikunta-ala on. Sen alan ihmiset antaa niin paljon muille itsestään, he auttavat meitä pitämään kehomme kunnossa ja lääkärin loitolla. Ilosuus mikä tapaamissani alan ihmisissä on, jatkaa matkaa ihmisestä toiseen. Myöskin kaikki ryhmäläiset ovat olleet minulle tosi mukavia ja ottaneet minut (eli heille ihan vieraan tyypin) hyvin vastaan, jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Zenanaan on tosi kiva mennä, sen ilmapiirin vuoksi. Tuntuu että on osa jotakin, vaikka olen ollut asiakkaana vasta kuukauden.
Minusta on ihana että tunnit on suunniteltu kaiken tasoisille liikkujille. On ollut tosi kiva että kenenkään ei tarvitse nolostua jos ei osaa jotai tai kadottaa rytmin tms.
Ohjaajat on ihania että he sanovat aina tunnin alussa että pitää kuunnella omaa kehoa ja mennä tämän päivän fiiliksen mukaan. Liikunta saatetaan joskus ottaa liian tosissaan ja silloin kaltaiseni sohvaperuna säikähtää. ��
Itselleni on jo voitto siinä kohtaa, kun on jaksanut lähteä kotoa. Liikunnan ilo on se tärkein asia jotta jaksaa mennä taas uudestaan, toisena päivänä.

Zenana muuttaa vähän tuota plus laskua, kun tuntuu hassulta että kaikki menee tunnille ja antaa itsestään jotain ja saa vastineeksi paljon enemmän kun antoi. ��

Hyviä asioita ei kannata jättää sanomatta joten siitä tämä teksti.

Hetken päästä alkaa varaamani tunti, joten taas mennään! �� "

- Katri Metsä

"Synttärit meni tosi kivasti. Ohjattu osuus oli lasten mieleen ja siinä ehti hyvin laittaa tarjoilut esille. Nellalle isot kiitokset ohjauksesta.

Takkahuone oli mukavan viihtyisä, mutta oli myös hyvä, että liikuntasali oli vielä käytettävissä. Lapset kävi siellä vielä leikkimässä ja juoksemassa ylimääräistä energiaa pois.

En tiedä, mitä olisi voitu tehdä toisin. Kaikki meni sujuvasti näinkin. Kiitokset!" - Maiju


"Kiitos kivoista tunneista! Tunneilla on rento ja leppoisa tunnelma, ja ohjaajat raudankovia ammattilaisia ��
Jatkan mielelläni taas syksyn tullen tunneilla käyntiä."

- Virpi

Kiitokset aivan mahtavalle Nellalle! Synttärit sujuivat tosi kivasti ja varsinkin sankari itse oli hyvin tyytyväinen!

- Heidi

"Huipputyypit ohjaamassa , todella hyvä tunne jäi niin mieleen kuin kroppaankin. Tulkaa myös ennen joulua tai vuodenvaihteessa pitämään zumbat sillä osallistuja % varmasti 100."
- Marjo


"Oli tosi kivaa ja hiki virtasi!"

- Jenny


"Sopivan pieni paikka. Helppo ja hyvä fiilis tulla ja tuntee olonsa tervetulleeksi. Sopivasti tarjontaa."

- Nimetön palaute


"Hyvin onnistunut kokonaisuus"

- Nimetön palaute


"Hollola Zenana tuntuu näillä palveluilla parhaalta. Hyvät parkkipaikat. Erilaisia kehonhuolto ja jooga tunteja Minulla sopivan matkan päässä, liikkuen millä välineellä hyvänsä."
- Nimetön palaute

"Tällä hetkellä tuntuu, että en vaihtaisi muuhun kuntokeskukseen. Studio Zenanassa on aina lämmin ja ystävällinen ilmapiiri."
- Nimetön palaute

"Kaikki palaset mielestäni kohdallaan, aina saa asiakaspalvelusta apua ja henkilökunta on tavoitettavissa. Innostavat ohjaajat ovat iso plussa."
- Nimetön palaute

"Tarjontaa riittävästi. Miellyttävä tunnelma. Tuntee tulleensa oikeaan paikkaan."
- Nimetön palaute

"Hyvä paketti jo kasassa, hyvässä tasapainossa räväkkää jumppaa ja rauhallista joogaa"
- Nimetön palaute

"Yhdessä tekeminen ja ohjaajan kannustava, iloinen ja positiivinen tapa opettaa."
- Nimetön palaute -


"Sain hyödyllisiä vinkkejä omaan harjoitukseeni ja rohkeutta kokeilla erilaisia variaatioita. Avoin ja hyväksyvä ilmapiiri."

- Nimetön palaute -


Nää on kivoja tälläiset tehostartit, saa testata kunnolla lajia!
-Niina-


"Kiitos! <3 Mä en tiedä olisinko sunnuntaiaamua voinut tuon paremmin viettää!"

- Mari

"Kiitos! Noviisina tykkäsin kovasti! Aika vierähti nopeasti ja tulen varmaan toistekin ja kerron kavereillekin."

- Pia


"Sai yksilöllistä ohjausta, hyvä ja kannustava ilmapiiri, selkeät ohjeet"

- Nimetön palaute

"Tähän asti olen kokenut, että jooga on vaikeaa ja en osaa enkä taivu,
mutta nyt mm oivalsin, että sitä pitää tehdä omien ominaisuuksien mukaan
ja asentoja voi muokata itselle paremmin soveltuviksi. Hyvät ohjeet!"
- Nimetön palaute