Porrastreenit pääsiäisenä

su 21.4. klo 12:00-12:45

ma 22.4. klo 15:00-15:45

Porrastreeni vahvistaa erityisesti alavartaloa ja treeni kuluttaa reippaasti energiaa. Portaissa voi tehdä muutakin, kuin juosta ylös- alas.

Tule ohjattuun porrastreeniin jossa, syke nousee mukavasti ja haastaa lisäksi keski- ja ylävartalon.Mukaan vesipullo ja hanskat lihaskuntoliikkeitä varten.

Treenien hinta 2€, varaathan mukaasi tasarahan, sillä ohjaaja ei kanna mukanaan vaihtorahaa!

Tavataan Terveystiellä, uimahallin parkkipaikkaa vastapäätä, josta pääsemme suoraan kuntoportaisiin.

Ohjaajana toimii: Laura RaisioPersonal TrainerOhjaaja LAT

Pilates Workshop juoksijoille, 26.4. klo 18:30-20:00

Ilmoittaudu suoraan varausjärjestelmäämme tai elina@zenanahollola.fi

Workshopin hinta 20€ (Zenana Hollolan 12kk kanta-asiakas 15€)

Workshopin pitääSari Berggren

SPS-minikurssi 27.4.-4.5.2019

Spiraalistabilaatio (SPS) on harjoittelumuoto, jonka tavoitteena on tasapainottaa ja parantaa spiraalimaisten lihasketjujen avulla liikkumista sekä ryhtiä. Harjoittelussa käytetään menetelmää varten
kehitettyjä vastuskuminauhoja, joiden avulla syvien lihasten aktivointi helpottuu. Harjoittelun avulla voidaan esimerkiksi ennaltaehkäistä ja parantaa selän jännitys- ja kiputiloja sekä kuntouttaa vatsalihasten erkaumaa.

SPS-harjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille sekä erinomaisesti raskausajan sekä synnytyksestä palautumisen harjoittelumuodoksi. Myös erinomainen harjoittelumuoto monipuolistamaan ja huoltamaan mm. urheilijan kehoa.

Ryhmä kokoontuu 2 kertaa. Varaus kurssille tapahtuu maksamalla kurssimaksu 24.4.2019 mennessä verkkokaupassamme. Kurssin hinta on 45€ ja sisältää harjoituksessa käytettävät välineet.

Otamme kurssille max 12 osallistujaa. Pienryhmässä on mukavaa treenata ja saat varmasti henkilökohtaista opastusta! Minimiosallistujamäärä 7.

Lisätietoja elina@zenanahollola.fi

Spiraalistabilaatiokurssin ohjaa
Eevamari Rauhamäki
Fysioterapeutti

SPS-trainer

Juoksukoulu alkaa!

Onko tavoitteenasi oppia nauttimaan juoksemisesta? Tahdotko pystyä juoksemaan 5 tai 10 kilometriä yhtäjaksoisesti?Houkutteleeko puolimaratonin juokseminen? Tule aloittamaan juoksuharrastus yhdessä.

Juoksukoulu sopii juoksusta kiinnostuneelle. Voit olla aloittelija juoksun saralla tai jo juoksua harrastanut.Juoksukoulussa käydään läpi juoksutekniikka- ja juoksuasentoharjoituksia, joiden avulla kehität juoksuasi taloudellisemmaksi. Juoksukoulussa opit harjoittelemaan erilaisilla vauhdeilla ja halutessasi opit hyödyntämään sykemittaria juoksuharjoittelussa.

Juoksukoulussa kehitetään juoksijan lihaskuntoa ja huolletaan yhdessä lihakset joustavaksi. Sen aikana opit juoksuharjoittelun kulmakivet ja pääset avaamaan oman ovesi juoksun ihanaan maailmaan. Saat halutessasi juoksuohjelman, oman lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti suunniteltuna.

Juoksukoulu on 8 kerran kokonaisuus alkaen 29.4 joka maanantai-ilta klo 18.15–19.45 Zenana Hollolassa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 26.4 mennessä osoitteeseen sari@sbmotion.fi

Hinta 149€ (Zenana Hollolan 12kk kanta-asiakas 129€)


Koulun vetäjänäSari Berggren

Liikunnanohjaaja AMK

Personal Trainer

Triathlonisti ja juoksuaddikti

Zumba® Masterclass with Anssi Heikkilä 18.5.2019
Huikeat Zumbabileet supadupa huippuohjaaja Anssi Heikkilän johdolla! Tule kokemaan aito ja kuuma Zumba® -tunti yhdessä kansainvälisesti huippusuositun ohjaajan kanssa.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta!

Paikalla myös Zumba® -vaatteiden jälleenmyyjä, joten kannattaa tulla paikalle vaikka ohimennenkin. Supermakeita Zumba -treenivaatteita ei kävele joka päivä vastaasi!

Masterclass hinta 15€ maksu paikan päällä
tai
varmista paikkasi etukäteen lähettämällä sähköpostia elina@zenanahollola.fi, paluupostissa saat maksuohjeet.

Aloitamme 18.5.2019 klo 15.30

Älä missaa kevään mahtavinta Zumbatapahtumaa Zenana Hollolassa!