Porrastreenit 14.5. sekä 4.6.-18.6.2019

klo 17:30-18:15

Porrastreeni vahvistaa erityisesti alavartaloa ja treeni kuluttaa reippaasti energiaa. Portaissa voi tehdä muutakin, kuin juosta ylös- alas.

Tule ohjattuun porrastreeniin jossa, syke nousee mukavasti ja haastaa lisäksi keski- ja ylävartalon.Mukaan vesipullo ja hanskat lihaskuntoliikkeitä varten.

Treenien hinta 2€, varaathan mukaasi tasarahan, sillä ohjaaja ei kanna mukanaan vaihtorahaa!

Tavataan Terveystiellä, uimahallin parkkipaikkaa vastapäätä, josta pääsemme suoraan kuntoportaisiin.Ohjaajana toimii:

Laura Raisio

Personal Trainer, Ohjaaja LAT

Rentoa Rantajoogaa Vähä-Tiilijärven uimarannan nurmialueella ke 17:00 alkaen 5.6.

Tuo mukanasi oma matto tai iso pyyhe, juotavaa ja avoin mieli. Ota myös uikkarit matkaan, mikäli harjoituksen jälkeen mielesi tekee pulahtaa Tiilijärveen!

Säävaraus.

Zenana Hollolan rantajooga on maksuton, mutta halutessasi voit lahjoittaa haluamasi summan kassamme. Tervetuloa kokemaan joogan kehoa ja mieltä tyynnyttävä vaikutus!

Rantajoogan ohjaa
Elina Laine

Joogaa PHHyKyn työntekijöille

maanantaisin 5.8.-7.10.2019 klo 15:45-16:55

Joogaflow on lempeä viikon aloitus ja se sopii kaikille tasoille. Oletpa aloitteleva tai kokenut joogaaja, on meille kaikille mahdollista opetella hetkeen pysähtymistä ja läsnäolotaitoja. Näitä taitoja voi kehittää hyväksyvässä ilmapiirissä ja ohjatusti, sekä ulottaa harjoituksen myötä myös arkeen.

Tule mukaan pieneen ryhmään aivan sairaalan tuntumassa, mukaan mahtuu vielä. Joogaflow sopii sekä miehille että naisille.

Aloitamme 5.8-7.10.2019 maanantaisin klo 15:45-16:55.

Hinta 65€ 10 kertaa

Ilmoittautumiset elina@zenanahollola.fi


Tunnin ohjaa:
Elina Laine
Joogaopettaja