UKK Zenana Kärkölä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Olen tulossa ensimmäistä kertaa Zenana Kärkölään. Miten toimin? V: Tulostamalla tämän tutustumispassin on ensimmäinen tuntisi täysin ilmainen kokeilukerta. Paikan varaaminen tapahtuu ensimmäisellä kerralla sähköpostitse.

K: Pitääkö tunnille varata paikka? V: Olemme pieni studio, johon mahtuu rajattu määrä osallistujia. Jotta treenaaminen on kaikille miellyttävää ja kaikille riittäisi välineitä, on tuntivaraus sen vuoksi tehtävä etukäteen. .

K: Miten tunti varataan? V: Käytössämme on sähköinen varausjärjestelmä, joka toimii asiakastilille kirjatulla sähköpostiosoitteella (=käyttäjätunnus) ja salasanalla, jonka varausjärjestelmä sinulle lähettää sitten, kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut sisään järjestelmään. Salasanan muuttaminen onnistuu omien tietojen kautta.

K: Täytyykö minulla olla voimassa oleva kortti? V: tunteja voi varata verkosta vain, jos on voimassa olevaa ryhmäliikuntatuotetta kortilla. Tunteja voi varata sen verran, kuin kortilla on kertoja tai aikaa. Muutoin varaukset sähköpostitse tai paikan päällä. Tutustu myös sopimusehtoihin.

Voit myös kirjautua varausjärjestelmään ns. uutena asiakkaana eli luoda itsellesi asiakastilin ja salasanan. Tunteja et voi varata vielä, mutta tietosi jäävät järjestelmäämme. Asiakastili yhdistetään sitten joko verkkokauppaostokseen, joka toimii samoilla tunnuksilla tai asioidessasi asiakaspalvelussa.

K: Kuinka monta tuntia voin varata?

V: Tunteja voit varata sen verran kuin sinulla on kertoja tai aikaa kortillasi.

K:Mitä jos tunti on jo täynnä?

V: Voit edelleen ilmoittautua jonopaikalle. Kun tunnilta vapautuu paikka, lähtee vapautumisesta sähköposti kaikille jonossa oleville. Viestissä olevaa linkkiä pitkin vapautuneen paikan voi jälleen varata. Ensimmäinen varaaja saa vapautuneen paikan.

K: Miten toimin, jos en pääsekään varaamalleni tunnille? V: Omatoiminen peruuttaminen onnistuu asiakastililläsi normaalisti aina, kunnes tunnin alkuun on n. 2h aikaa. Sen jälkeen varausjärjestelmän aikaikkuna sulkeutuu ja peruutus tulee tehdä sähköpostiin. Tunnin peruuttaminen on kanssajumppaajia huomiovaa ja näin varmistat omalta osaltasi, että peruuttamallesi paikalle voi osallistua toinen jumppaaja.

K: Mitä tapahtuu, jos unohdan peruuttaa tunnin?

V: Yksittäisistä unohduksista ei tule sanktiota, mutta jos peruuttamatta jättäminen on toistuvaa huomautuksista huolimatta, niin silloin kortilta vähennetään kertoja / aikaa.

K: Milloin Zenana Kärkölä on avoinna? V: Olemme avoinna aina ryhmäliikuntatuntien yhteydessä, jolloin myös ovi on auki jumppaajia varten. Kuntosalin puoli on avoinna vuorokauden ympäri.

K: Mitä tarvitsen tunnille mukaan? V: Meiltä löydät kaiken tunneilla tarvittavan välineistön. Sinulle jää ainoastaan pukeutua mukavasti ja tarkoituksenmukaisesti, jalkaan sisäliikuntaan soveltuvat tossut tai klossikengät. Mukaan myös hikipyyhe ja juomapullo. Voilá!


K: Onko pukuhuoneita? V: Erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille löytyvät salin takaosasta, lämmittelyalueen tuntumasta. Pukuhuoneissa on myös säilytyskaapit, joihin tuodaan oma lukko. Kaapit ovat käytössä koko treenisi ajan. Ne eivät ole pitkäaikaiseen käyttöön, vaan tyhjennetään illlalla. Pidäthän siis huolen, että tyhjennät kaapin ennen lähtöäsi.

K: Voinko osallistua kertamaksulla? V: Ilman muuta! Kaikille tunneillemme voi osallistua kertamaksulla. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi myös Edenred TicketDuo, Smartum Saldo ja liikuntasetelit sekä ePassi. Verkkokauppamme on avoinna 24/7 sekä pidempiä kortteja varten voimme lähettää myös laskun.

K: Käykö Kärkölän kortti myös Hollolan toimipisteeseen? V: 10, 20 ja 30 kerran kerran kortti käy myös Hollolan toimipisteeseen toistaiseksi. Olemme tehneet tämän päätöksen, kunnes saamme Hollolan kanssa toimivan, yhtenevän varausjärjestelmän

Hollolan varaukset tehdään sähköpostitse elina@zenanahollola.fiTervetuloa!