UKK Zenana Kärkölä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Olen tulossa ensimmäistä kertaa Zenana Kärkölään. Miten toimin? V: Tulostamalla tämän tutustumispassin on ensimmäinen tuntisi täysin ilmainen kokeilukerta. Paikan varaaminen tapahtuu ryhmäliikunnan vastaavalta Lauralta ja sopivan tunnin löydät rullaamalla sivua hieman alaspäin.

K: Pitääkö tunnille varata paikka? V: Olemme pieni studio, johon mahtuu rajattu määrä osallistujia. Jotta treenaaminen on kaikille miellyttävää ja kaikille riittäisi välineitä, on tuntivaraus sen vuoksi tehtävä etukäteen.

K: Miten tunti varataan? V: Tuntien varaaminen käy toistaiseksi joko sähköpostilla suoraan Lauralta tai vastaanotossa olevaan vihkoseen

K: Milloin Zenana Kärkölä on avoinna? V: Olemme avoinna aina ryhmäliikuntatuntien yhteydessä, jolloin myös ovi on auki jumppaajia varten. Kuntosalin puoli on avoinna vuorokauden ympäri.

K: Mitä tarvitsen tunnille mukaan? V: Meiltä löydät kaiken tunneilla tarvittavan välineistön. Sinulle jää ainoastaan pukeutua mukavasti ja tarkoituksenmukaisesti, jalkaan sisäliikuntaan soveltuvat tossut tai klossikengät. Mukaan myös hikipyyhe ja juomapullo. Voilá!


K: Onko pukuhuoneita? V: Erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille löytyvät salin takaosasta, lämmittelyalueen tuntumasta. Pukuhuoneissa on myös säilytyskaapit, joihin tuodaan oma lukko. Kaapit ovat käytössä koko treenisi ajan. Ne eivät ole pitkäaikaiseen käyttöön, vaan tyhjennetään illlalla. Pidäthän siis huolen, että tyhjennät kaapin ennen lähtöäsi.

K: Voinko osallistua kertamaksulla? V: Ilman muuta! Kaikille tunneillemme voi osallistua kertamaksulla. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi myös Edenred TicketDuo, Smartum Saldo ja liikuntasetelit sekä ePassi. Verkkokauppamme on avoinna 24/7 sekä pidempiä kortteja varten voimme lähettää myös laskun.

K: Käykö Kärkölän kortti myös Hollolan toimipisteeseen? V: 10, 20 ja 30 kerran kerran kortti käy myös Hollolan toimipisteeseen vuoden 2019 loppuun saakka. Olemme tehneet tämän poikkeuksen asiakaspalautteen perusteella, koska tarjontaa on Kärkölässä vielä toistaiseksi 8 viikkotuntia.

Hollolan varaukset tehdään sähköpostitse elina@zenanahollola.fi

Tervetuloa!