Mahtavaa kauden alkua!

06.01.2020

Vuoden ja kevätkauden alkaminen käynnistyy tänään Loppiaisena. Alkuvuoden ruuhkapiikki on käsillä juuri nyt ja jotta treenaaminen sujuisi mahdollisimman jouhevasti, kirjoitimme ylös muutamia ohjeita viihtyisyyden ja turvallisuuden maksimoimiseksi. 

Varausjärjestelmä näyttää tällä hetkellä kaikkein suosituimpien tuntien kohdalla täyttä. Tunnille on täysin mahdollista päästä myös jonopaikalta, joten kannattaa ilmoittautua jonoon. 

Mikäli et pääse paikalle, ole ystävällinen ja huomioi kanssajumppaajasi perumalla tunti ensi tilassa. Aikaikkuna omatoimiselle peruuttamiselle sulkeutuu kaksi tuntia ennen tunnin alkua, akuuteissa tilanteissa voit jättää peruutusviestin vastaanoton puhelimeen 050-9115265. 

Muistathan pitää asiakastunnistetta mukanasi, jotta tuntien vaihdokset sujuvat sukkelaan.

Studiollamme on terveysviranomaisen määrittelemä asiakasmaksimi, mutta sinun viihtyisyytesi ja turvallisuutesi vuoksi olemme rajanneet asiakasmäärän pienemmäksi. Asiakasmäärään vaikuttaa myös käytettävien välineiden määrä. Ajoittain voimme esim. Zumba- tai joogatunnilla nostaa kapasiteetin viranomaismaksimimäärään. Voit siis luottaa siihen, että noudatamme aina viime kädessä meille asetettuja rajoituksia!

Studion ilmastointi aiheuttaa sisätiloissa ylipaineen, jonka vuoksi ikkunaluukkuja ei kannata avata. Tuntien väleissä on mahdollista lisätuulettaa salia avaamalla takaovi. Pyrimme suunnittelemaan aikataulun ja raskaat/kevyet tunnit siten, että näitä tilanteita tapahtuisi mahdollisimman vähän. 

Tunnit on suunnitetu pääasiassa 55min mittaisiksi. Tähän aikaan sisältyy myös mahdollinen välineiden pois vieminen, jotta ruuhkaisimmat vaihdot sujuisivat mahodllisimman jouhevasti. Otathan huomioon, että välineet saa laittaa pois vasta tunnin päätyttyä, jotta vältymme onnettomuuksilta.

Tunnin päättymistä ulkopuolella odottavat, olkaa niin ikään ystävälliset ja malttakaa mielenne: kun edellisen tunnin asiakkaat laittavat välineitä pois, jaksatte varmasti odottaa sen ajan :) 

Jotta vaihto tapahtuisi mutkattomasti, tunnilta poistuvat käyttävät takkahuoneen ja tunnille sisääntulijat käyttävät unisex-pukuhuoneen puoleista ovea. 

Parkkipaikalle mahtuu meidän laskelmiemme mukaan kaikki osallistujat, vaikka kaikki tulisivatkin autolla. Huomioithan parkkeeratessasi kuitenkin sen, että poistumisväylä on hyvä jättää pihan molempiin päihin. Tonttimme on suuri, joten tilaa löytyy ihan varmasti! Fillarit voi jättää lähelle pääsisäänkäyntiä, telineet on käytössä vielä toistaiseksi. 

Hyvillä fiiliksillä vuoden alkuun! Ethän epäröi kysyä meiltä, mikäli sinulla on kysyttävää. 

Hauskoja tunteja toivottaen

Zenanan tiimi

05.06.2020Messilän Zumba tänään perjantaina peruttu
04.06.2020Rento rantajooga peruttu epävakaan sään vuoksi
04.06.2020Rentoa rantajoogaa tänään torstaina
18.05.2020Tunteja lisätty varaimelle
15.05.2020Kärkölän alkukesän tunnit varattavissasi jo nyt!
12.05.2020Tänään vuokravälineiden palautus
09.05.2020Zenanan Facebook -livetunnit viikko 20
06.05.2020Alkukesän aikataulu on nyt julkaistu!
04.05.2020Zenanan ovet avautuvat 5.5. alkaen
30.04.2020Korttitarjous

Siirry arkistoon »