Verkkokaupan sopimusehdot

päivitetty 1.1.2019

1. Sarja- ja kuukausituotteet ladataan avainkortille


Meille voit tulla tutustumaan ensimmäisellä kerralla ilmaiseksi kassan aukioloaikojen mukaisesti, jotta voimme palvella Sinua henkilökohtaisesti. Jatkaaksesi liikuntaa tarvitset Zenanan oman älykortin, joka ensimmäisellä kerralla maksaa 12€. Tähän korttiin ladataan kaikki ostamasi tuotteet ja palvelut. Sarjatuotteet ovat voimassa 6kk (10x) tai 1v (20x) ostopäivästä. Kausituotteet ovat voimassa seuraavasti: 1kk 30 päivää, 12 kk 365 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. 12kk kortti tarkoittaa Zenanan kanta-asiakkuutta, jolloin maksun voi suorittaa myös kerran kuussa. Muut tuotteet tulee maksaa ostohetkellä.2. Maksaminen

Kassapalvelumme aukioloajat löytyvät netistä. Kassan aukioloaikojen puitteissa meillä voit maksaa käteisellä, Debit- sekä Creditkorteilla ja ePassilla, Edenred TicketDuolla, Smartum Saldolla ja -seteleillä, TyKy -seteleillä sekä Eazybreakilla. Maksaminen ja tuotteiden ostaminen onnistuu myös verkkokaupassamme, jolloin et ole sidottu kassapalvelumme aukioloaikoihin. Verkkokaupassamme maksetaan Paytrailin kautta, jolloin maksu onnistuu kaikkien pankkien maksutunnuksilla. Alennuksiin oikeuttavat tuoteet ostettava vain asiakaspalvelun kautta, jotta alennusoikeus voidaan todentaa.


3. Yritysliikunta

Yritysliikunnan sopimukset ja laskutukset tehdään yrityskohtaisesti. 4. Pyhät, lomat, sairastapaukset ja peruutukset


Emme hyvitä niitä kalenteripyhiä, jolloin liikuntakeskus on suljettuna. Sairastapauksessa saat hyvitystä lääkärintodistusta vastaan (taukoajan minimi 7 vuorokautta).Tauosta tulee ilmoittaa etukäteen asiakaspalveluumme.
Muutto Lahden ulkopuolelle, rahanpalautukset sekä tuotteiden muutokset tai vaihdokset käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahanpalautuksista sekä tuotteiden muutoksista perimme toimisto- ja käsittelymaksuna 9€. Avainkorttimaksua ei palauteta mutta jos haluat palauttaa avainkortin, niin saat sitä vastaan yhden käyntikerran ryhmäliikuntaan5. Avainkortin katoaminen


Kortin katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi, jolloin voimme sulkea kortin ja siirtää tuotteet uuteen korttiin. 
Uusi Zenanan kortti maksaa 12€.6. Ikärajat

Ryhmäliikuntaan ikäraja vaihtelee tunnista riippuen. Pitkiin kausikortteihin tarvitaan alaikäisen huoltajan suostumus. 7. Ohjatut tunnit

Ryhmäliikuntatuntien aikataulut löytyvät nettisivuiltamme sekä varausjärjestelmästämme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

8. Tuntien varaaminen


Ohjatuille tunneille tulee varata paikka etukäteen, koska osallistujamäärä on rajallinen. Tunti pidetään, kun osallistujia on 5 tai aamutunnilla 3. Helpoiten teet varaukset sivujemme kautta (tunnukset saat varausjärjestelmäämme kirjautumisen jälkeen). Jos tunti peruutaan, niin ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä. Tuntivaraukset edellyttävät Zenana älykorttia ja voimassaolevia tuotteita kortilla. Varauksen voit tehdä myös kassapalvelujen aukiolojen aikana soittamalla tai varaamalla paikan päällä. 12 kk korteilla tunteja voi varata ennakkoon pidemmälle ja enemmän.

9. Tuntien peruuttaminen

Tunneille tulee kirjautua viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tunti vapautuu mahdollisesti paikalle tulleelle jonottajalle. Jos et pääse paikalle, niin varaus pitää peruuttaa. Muita jumppaajia ajatellen tee peruutus mieluiten hyvissä ajoin, viimeistään kuitenkin 2h ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi muille jumppaajille. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Mahdollisista muutoksista tai poikkeuksista ilmoittelemme ensitilassa varausjärjestelmässä tai verkkosivuillamme.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.comBetalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.


Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

www.paytrail.com


Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181 830
Business ID 2122839-7